Knallertkørekort forår 2019

Overtegnet
- Arne Herholdt Hartmann
Placering

Vi afholder løbende kurser. Næste hold starter i foråret 2019.

Lærer: Arne H. Hartmann

Undervisningen starter når der er ca. 12 tilmeldinger.

Du må køre knallert, når du er 15, men færdselsloven siger, at du skal have et knallertkørekort, inden du kører ud i trafikken. Det gælder også, hvis du bare låner en knallert af en kammerat.

For at tage knallertkørekort skal du tilmelde dig ungdomsskolens knallert-køreskole, hvor du bliver undervist i teori og køretræning. Kurset varer i alt 32 lektioner.

Der køres både på bane og offentlig vej.

Der er både en teoretisk prøve og en praktisk prøve som skal bestås.

Knallertkørekortet koster kr. 500,- som skal betales inden kursets start. Der sendes regning til forældres e-boks.

Du skal også medbringe et godkendt pasfoto (45x35 mm).

Hvis du ikke består prøverne skal der betales nyt gebyr (hhv teori og praktisk).

Udebliver du fra undervisningen kan du ikke gå til prøve og derfor er du nødt til at skrive dig op til ny prøve jf. ovenstående.

For at kunne gå til teoriprøve skal du have bestået førstehjælp for knallertkører, som du også skal tilmelde dig. Du kan tage kurset hos alle godkendte instruktører. Ungdomsskolen tilbyder kurset for kr. 520,-

Førstehjælpskurset kan tages op til 1 år før teoriprøven.

Du kan begynde undervisningen til knallertkørekort 6 mdr. før du fylder 15 år. Består du kurset, kan du få kortet på din 15 års fødselsdag.

Undervisningen strækker sig over ca. 3 uger fordelt på både hverdagsaftener og weekender.

Senest opdateret 14.03.2019 10:53 af MTH